Kamagra Gel
Kamagra > Informacije o Kamagri > Nus-pojave Kamagre

Nus-pojave Kamagre

Nus-pojave Kamagre

Nus-pojave prilikom primjene Kamagre najčešće su povezane s neuvažavanjem uputa – više od 100 mg Sildenafila u roku od 24 sata nije preporučljivo uzeti jer se s tim povećava mogućnost pojave nus-pojava.

NAJČEŠĆE NUS-POJAVE

VIŠE OD 90 % KORISNIKA KAMAGRE NIJE OSJETILO NUS-POJAVE

Najčešće nus-pojave koje se mogu pojaviti; glavobolja, peckanje očiju, crvenilo, blago začepljen nos, blaga slabost.

Ako uzmete više od preporučene doze, mogu se pojaviti osjetljivost očiju na svjetlost, veća glavobolja ili blago zamagljen vid. Te nus-pojave obično vrlo brzo nestaju.

Kamagra se ne preporuča ako patite od srčane aritmije, bolesti jetre ili ste zaraženi HIV-om, ako ste darovatelj organa, ako uzimate lijekove koji sadrže nitrate, ako imate kardiovaskularne bolesti, a također se ne preporučuje istodobna uporaba s drugim lijekovima protiv impotencije.

AKO UZMEM VIŠE OD 100 mg, IMAT ĆU JOŠ SNAŽNIJU EREKCIJU!

RIJEČ JE O MITU, VIŠE OD 100 mg SILDENAFILA NIJE PREPORUČLJIVO UZIMATI

Više od 100 mg Kamagre, a i Viagre, nije preporučljivo uzeti u roku od 24 sata jer se time mogu povećati mogućnosti i snaga nus-pojava.

To što bi radi još snažnije erekcije željeli uzeti veću količinu, ne bi pomoglo. Dakle, veća doza ne pridonosi većoj učinkovitosti.
Ujedno pak, ako uzmete manje od 100 mg, to ne smanjuje intenzivnosti i snagu erekcije.

MI IMAMO REŠITEV! KAMAGRA - NAROČITE JO ŠE DANES

Naj bo vaš penis ponovno trd in spolni odnos popoln

KLIKI ZA NAROČILO

Za više informacija ili veće narudžbe pozovite na [email protected].


Več informacij o Kamagri

Sildenafil za snažnu erekciju

Sildenafil za snažnu erekciju
Poput Viagre, i njezin generički lijek Kamagra sadrži učinkovitu tvar Sildenafil. Kamagra vrijedi kao najbolji i najpopularniji generički lijek protiv impotencije, jer liječi upravo srž erekcijske disfunkcije..

Djelovanje Kamagre

Djelovanje Kamagre
Djeluje li Kamagra istinski? Kamagra proizvodi sadrže učinkovitu tvar Sildenafil, poput Viagre. Kamagra je najbolji generički lijek Viagre i upravo zbog toga djeluje kao i plava tableta.